Preguntes frequents

Què cal fer per venir al cau?

El Cau l’Espolsada sempre està disposat a tenir noves incorporacions a la seva gran família, només és necessari omplir la inscripció i, en el cas que la incorporació sigui a mig curs, enviar un correu amb el dia en que comencis i les dades de l’infant, així com la data de naixement… i dur el primer dia la inscripció.

Us contestarem el més aviat possible.

S’ha de tenir en compte que el Cau no és una ludoteca de cap de setmana. Al cau es fa un treball amb els infants i joves, se’ls educa en valors…

Puc venir a provar?

Per descomptat que pots venir! Si t’has plantejat venir a veure què fem perquè no estas segur de si apuntar-te o no, només cal que ens escriguis per dir-nos quin dia vindras. Així sabrem que tenim una nova incorporació i ens assegurarem d’avisar-te en cas de que el teu grup estigui d’excursió!

Quin horari teniu?

Les activitats els realitzen tots els dissabtes de 10:00 a 13:00 excepte casos especials. Durant l’any anireu sent informats dels dies que tanquem per festa o que s’amplia el horari, a més cada grup realitza activitats com poden ser excursions i acampades de cap de setmana.

Quines activitats feu?

Durant els dissabte realitzem dinàmiques d’acord a l’edat del jove, realitzant una progressió marcada des de l’equip de monitores.

Junt amb aquestes activitats, realitzem excursions i acampades tant en conjunt com per grups. Les activitats grupals principalment son l’excursió de Trencada de l’Ou, el carnaval, el dia de Nadal, el dia del Cau, la sortida a la neu, la sortida a la platja i els campaments d’estiu.

Després cada grup durant el any també realitzen sortides i acampades.

He de pagar alguna quota?

Si. La quota és de 150 euros el curs. Aquests diners van destinats a pagar material i altres despesses com l’assegurança de responsabilitat civil obligatòria o algunes de les excursions que realitzem.

El cobrament es farà durant el curs.  També es pot realitzar el pagament en dos terminis de 75 € cadascun.  Tot i que també es pot pagar en un termini.

És important informar que les monitores som voluntàries i que desenvolupem aquesta tasca GRATUITAMENT, sense cap remuneració de cap tipus.

Com puc contactar amb vosaltres?

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres , enviant-nos un correu a caulespolsada@gmail.com o venint a visitar-nos qualsevol dissabte de 10h a 13h.